Rotterdam Dirt Ride: scheuren, racen, sprinten en motopolo in de modder.

Op zondag 2 september 2018 vindt de allereerste editie van de Rotterdam Dirt Ride plaats. Een braakliggend terrein van 10.000 m2 langs de A13 wordt speciaal voor deze dag omgetoverd tot een festivalterrein met verschillende racebanen, waarop wedstrijden plaatsvinden waaraan je zelf kunt deelnemen, wel op je eigen motor…

Het wordt een uniek evenement dat draait om de passie voor vintage en custom motoren zoals cafe racers & scramblers. Bij de wedstrijden waaraan je op je eigen motor kunt deelnemen,  moet je denken aan een 60 meter lange sprint race, een dirt race en ook motorpolo. Om mee te doen, stuur je een mail naar info@rotterdamdirtride.com

Het wordt geen motorshow of een rij met verkoopstandjes. Het gaat om het testen van je eigen motor onder extreme omstandigheden op een braakliggend terrein. Wel kun je proefritten maken op nieuwe motoren.

Locatie

Delftweg vlak naast de A13 (ter hoogte van Autobedrijf Van Dartel en Xtra- materieel)
Tijd: 11.00 – 19.00 uur

Het programma

12.00- 13.00 uur/ VIP GENTLEMAN RIDERS & BUILDERS CUP – invite only – hosted by Husqvarna Motorcycles.

13.30 -14.30 uur/ KING OF THE STRIP // Battle of the Crown – Wrench Kings – A 40 meter sprintrace in the Dirt. €15,00

14.30 – 17.00 uur/ For no good reason // Run what you bring cup – ROEG – A race in the dirt for classic & vintage motorized kind of bikes (or something like that). €15,00

17.30 – 18.30 uur/ Moto polo – Motorcycle Storehouse & 13andahalfmagazine –

Entree is gratis.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.