maandag 24 juni 2024

Royal Enfield dokt 50 miljoen euro voor 10,35% aandelen Stark Future

Royal Enfield heeft een grote stap gezet in de richting van elektrische mobiliteit: de raad van bestuur van EicherMotors Ltd., het moederbedrijf van Royal Enfield, heeft een strategische investering en samenwerkingsplannen goedgekeurd met Stark Future SL, fabrikant van elektrische motorfietsen.

De initiële kapitaalinvestering zal 50 miljoen euro bedragen, of 10,35% van het kapitaal van Stark Future SL, waarbij EicherMotors een bestuurder in de raad van bestuur zal benoemen. Dit is het begin van een partnerschap op lange termijn voor onderzoek en ontwikkeling van elektrische motorfietsen, het delen van technologie, technische en productielicenties.

Dat de Royal Enfield Himalayan 650 er komt is zeker

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen