Royal Enfield krijgt eigen Nederlandse importeur

Royal Enfield krijgt zijn eigen importeur in de Benelux. Wat voor liefhebbers van dit merk betekend dat ze eindelijk ‘ergens’ te koop zullen zijn. Tot voor kort liep de verkoop alleen via kleine dealers die wel heil zagen in dit merk. MotoMondo, bekend inmiddels als importeur van SWM, MV Agusta, Mash en sinds kort ook van Hyosung, neemt de verkoop van Royal Enfield in de Benelux nu op zich. Tijdens het salon in Brussel en motorbeurs Utrecht zal MotoMondo met Royal Enfield flink uitpakken om het oorspronkelijk Engelse motormerk terug onder de aandacht te brengen bij de het publiek. Tijdens de EICMA in Milaan werden al twee nieuwe 650cc modellen geïntroduceerd: de Interceptor en de Continental GT. Beide modellen zullen aanwezig zijn bij zowel het salon als in Utrecht. Een dealernetwerk wordt nu opgezet, informatie daarover is nog niet bekend. Net als prijzen en overige informatie.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Bart Verhoeven is al jarenlang actief in de motorbranche als redacteur, presentator en videoproducent. Voor merken als MotorXperience, Motorklik, Promotor, MOTO73 en nu Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?