13 C
Nederland
vrijdag 1 juli 2022

Royal Enfield krijgt eigen Nederlandse importeur

Royal Enfield krijgt zijn eigen importeur in de Benelux. Wat voor liefhebbers van dit merk betekend dat ze eindelijk ‘ergens’ te koop zullen zijn. Tot voor kort liep de verkoop alleen via kleine dealers die wel heil zagen in dit merk. MotoMondo, bekend inmiddels als importeur van SWM, MV Agusta, Mash en sinds kort ook van Hyosung, neemt de verkoop van Royal Enfield in de Benelux nu op zich. Tijdens het salon in Brussel en motorbeurs Utrecht zal MotoMondo met Royal Enfield flink uitpakken om het oorspronkelijk Engelse motormerk terug onder de aandacht te brengen bij de het publiek. Tijdens de EICMA in Milaan werden al twee nieuwe 650cc modellen geïntroduceerd: de Interceptor en de Continental GT. Beide modellen zullen aanwezig zijn bij zowel het salon als in Utrecht. Een dealernetwerk wordt nu opgezet, informatie daarover is nog niet bekend. Net als prijzen en overige informatie.

Bart Verhoeven
Bart Verhoeven is al jarenlang actief in de motorbranche als redacteur, presentator en videoproducent. Voor merken als MotorXperience, Motorklik, Promotor, MOTO73 en nu Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

1 Reactie

  1. “Wat voor liefhebbers van dit merk betekend dat . . .”. Echt waar, met een d? Het peil van het schrijvend journaille daalt . . . Het gaat in de eerste plaats natuurlijk over motoren. Top! Maar mag dat dan wel in foutloos Nederlands?

Reacties zijn gesloten.