Royal Enfield Meteor: de prijs is bekend

De nieuwe Royal Enfield Meteor, een lichte, urban cruiser met een geheel nieuw ontwikkeld 350cc eencilinder. Die motor zal zowel de jonge als de meer ervaren motorrijder(ster) aanspreken. In het voorjaar van 2021 zullen de eerste Meteor’s bij de Royal Enfield dealers staan. En inmiddels is ook de prijs van de Royal Enfield Meteor bekend.

Al 8.000 pre-bookings voor Royal Enfield Meteor 350

De Royal Enfield Meteor kent vele verschijningsvormen:

ModelNederlandBelgië
Fireball€ 4.999,-€ 4.199,-
Stellar€ 5.099,-€ 4.299,-
Supernova€5.199,-€ 4.399,-
Prijs Royal Enfield Meteor: Genoemde Nederlandse prijzen zijn inclusief BPM, onvermijdbare kosten en leges.

De Fireball , zeg maar, de standaard Meteor. De Stellar is al iets luxer en heeft standaard een sissybar en een meer premium-uitstraling. De Supernova is de meest uitgebreide versie van de Meteor, inclusief windscherm.

Meer info, check royalenfield-benelux.nl

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?