dinsdag 18 juni 2024

Al 8.000 pre-bookings voor Royal Enfield Meteor 350

De Royal Enfield Meteor is een 350cc-cuiser. Met het blok heeft Royal Enfield grote plannen. Intussen is de verkoop van de Meteor van start gegaan. India – de thuismarkt – wordt eerst bevoorraad, dan volgt Europa en daarna is de rest van de wereld aan de beurt. Het lijkt erop dat het de Meteor 350 dit moment een grote hit is.

2021 Royal Enfield Meteor 350 gepresenteerd

Honda heeft onlangs Royal Enfield uitgedaagd met zijn eigen retro-CB350. Honda meldde trots dat het blij was met zo’n 1.000 voorbestellingen. Royal Enfield heeft die trots ruw weggedrukt. Wat er voor in de plaats kwam, vertelt het verhaal niet. Maar de Meteor 350 is vergeleken met de Honda CB350 ook een hit omdat-ie goedkoper is.

Maar bij Roal Enfield loopt het nog niet lekker. Wanneer de Meteor 350 wordt uitgeleverd, is niet bekend. Royal Enfield heeft te maken met een achterstand door te late levering van onderdelen. De huidige wachttijd voor de nieuwe Meteor is ongeveer een maand. Als straks de vraag naar de andere modellen toeneemt, is het interessant om te zien hoe het bedrijf er in 2021 in slaagt om aan de vraag te voldoen.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen