Royal Enfield registreert nieuwe modelnamen. Meer enduro’s op komst?

De Himalaya, 410 cc, eencilinder met 25 pk en 32 Nm – is wereldwijd een verkoopsucces voor Royal Enfield, dat helemaal is opgeleefd. Er zijn twee merknamen gedeponeerd en nu wordt er gespeculeerd dat de namen verbonden zijn aan een 250 cc single (waarschijnlijk de Sherpa) en een tweecilinder 650cc met 48 pk en 52 Nm (Hunter).

Volgens de Indiase motordealers is de tweecilinder Royal Enfield enduro gezien tijdens testen. Royal Enfield baas Siddhartha Lal sprak onlangs openlijk zijn wens uit voor een 650cc twin met als voorbeeld de huidige Himalaya.

Nu staat de Indian Auto Expo Show op stapel. Die wordt van 7 – 12 februari gehouden in New Delhi. Dus als er nieuwe Royal Enfields op stapel staan, zou je verwachten dat die p deze beurs worden geïntroduceerd.   

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Rijdt al heel lang motor. Is niet zo geïnteresseerd in de motor zelf, maar wel in wat-ie kan. Sterke voorkeur voor allroads, maar hypernakeds zijn ook niet te versmaden. En natuurlijk classics vanwege de techniek én de aaibaarheid. Rijdt zo'n 40.000 km per jaar. Heeft drie motoren, waarvan één woon-werk. Bezit zelf geen auto.

Misschien vind je dit ook interessant?