woensdag 19 juni 2024

Rusty Stitches opent flagship Store in Capelle aan den IJssel

Het snelgroeiende merk Rusty Stitches zal op 13 april officieel haar flagship store openen bij Motorkledingstore in Capelle aan den IJssel. U kent het merk wellicht van de gewaagde ontwerpen en kleuren, maar het merk biedt veel meer! Samen met motorkledingstore nodigt het merk u graag uit om een kijkje te nemen en het belooft een waar spektakel te worden voor alle motorliefhebbers.

U bent vanaf 10:00 van harte welkom en naast de opening kunnen bezoekers ook genieten van gratis hapjes en drankjes. Tevens zijn er leuke acties waar u van kunt profiteren tijdens deze opening. Het evenement belooft een gezellig en opwindende gelegenheid te worden voor alle aanwezigen en er zullen ook influencers van het merk aanwezig zijn.

Rij op 20 april mee met de Primavera tocht 2024

De samenwerking tussen Rusty Stitches en Motorkledingstore biedt motorrijders in Capelle aan den IJssel en omgeving de mogelijkheid om de nieuwste collecties van Rusty Stitches te ontdekken in een uitnodigende winkelomgeving. De flagship store zal een breed assortiment aan motorkleding en accessoires van Rusty Stitches aanbieden, waardoor klanten kunnen genieten van de unieke stijl en duurzaamheid waar het merk bekend om staat.

“We zijn verheugd om onze samenwerking met Motorkledingstore aan te kondigen en onze collecties dichter bij de motorliefhebbers te brengen rondom Capelle aan den IJssel,” aldus Jopa Racing Products, oprichter van Rusty Stitches.” De opening van de flagship store markeert een belangrijke mijlpaal voor ons merk en zijn daar erg trots op!” 

Wij hopen jullie allen te zien op 13 April bij Motorkledingstore Capelle aan den IJssel.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen