13 C
Nederland
donderdag 11 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

S100 Wax voor matte lak

Dit is een persbericht, opgesteld door de importeur of fabrikant van het product. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@www.motor.nl.

Steeds meer voertuigen worden geheel of gedeeltelijk in matte kleuren uitgevoerd. Deze onderdelen vragen uiteraard een ander beschermend wasproduct dan gebruikelijk voor hoogglans lakwerk. Tot op heden bestond daar nog geen specifiek onderhoudsmiddel voor, maar S100 heeft nu het juiste wasproduct. S100 Wax voor matte lak beschermt en behoudt de originele matte (of half matte) uitstraling, zonder storende glansvlekken. 

S100 Wax voor matte lak is speciaal ontwikkeld voor zowel lakwerk als wrap folie. Het beschermt extreem lang tegen weers- en UV-invloeden zonder het matte effect te veranderen. De praktische pompflacon werkt zonder drijfgas, waardoor de was zeer gemakkelijk aan te brengen is. Een speciale formule zorgt voor een uitstekende hechting en druipt niet. Vuil hecht minder snel op de behandelde oppervlakken, waardoor deze langer schoon blijven en regendruppels van de behandelde oppervlakten afparelt. 

Pompflacon inhoud: 250 ml

Per direct leverbaar via de officiële S100-dealers.

Consument adviesverkoopprijs: € 13,25 incl. BTW.

Voor meer informatie over alle S100 artikelen en de officiële S100-dealers kunt u terecht op www.s100.nl

 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen