S100 Wax voor matte lak

Dit is een persbericht, opgesteld door de importeur of fabrikant van het product. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

Steeds meer voertuigen worden geheel of gedeeltelijk in matte kleuren uitgevoerd. Deze onderdelen vragen uiteraard een ander beschermend wasproduct dan gebruikelijk voor hoogglans lakwerk. Tot op heden bestond daar nog geen specifiek onderhoudsmiddel voor, maar S100 heeft nu het juiste wasproduct. S100 Wax voor matte lak beschermt en behoudt de originele matte (of half matte) uitstraling, zonder storende glansvlekken. 

S100 Wax voor matte lak is speciaal ontwikkeld voor zowel lakwerk als wrap folie. Het beschermt extreem lang tegen weers- en UV-invloeden zonder het matte effect te veranderen. De praktische pompflacon werkt zonder drijfgas, waardoor de was zeer gemakkelijk aan te brengen is. Een speciale formule zorgt voor een uitstekende hechting en druipt niet. Vuil hecht minder snel op de behandelde oppervlakken, waardoor deze langer schoon blijven en regendruppels van de behandelde oppervlakten afparelt. 

Pompflacon inhoud: 250 ml

Per direct leverbaar via de officiële S100-dealers.

Consument adviesverkoopprijs: € 13,25 incl. BTW.

Voor meer informatie over alle S100 artikelen en de officiële S100-dealers kunt u terecht op www.s100.nl

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?