woensdag 5 oktober 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Save the Date: Motorfest ’21

Op 11 en 12 september vind je de gezelligste afslag van Nederland op Papendal, Arnhem. In dat weekend organiseert Motorrijders.nl namelijk de eerste editie van Motorfest, in samenwerking met de KNMV! Live muziek, lekker eten, kijken en rijden: op Motorfest is alles te vinden wat je wenst op een gezellige dag motorrijden met familie of vrienden. En met de verschillende aanrijroutes naar het festival toe, maak je er een fantastische motordag van!Kaarten kosten 17,50 euro (gratis voor KNMV-leden) en dienen vooraf besteld te worden via motorfest.nl. Dus, bestel je kaartje, kies één van de mooie routes en we zien je daar! Tip: binnenkort hebben we voor jou als lezer een aanbieding voor je met 2,50 korting op de toegangsprijs.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen