Save the Date: Motorfest ’21

Op 11 en 12 september vind je de gezelligste afslag van Nederland op Papendal, Arnhem. In dat weekend organiseert Motorrijders.nl namelijk de eerste editie van Motorfest, in samenwerking met de KNMV! Live muziek, lekker eten, kijken en rijden: op Motorfest is alles te vinden wat je wenst op een gezellige dag motorrijden met familie of vrienden. En met de verschillende aanrijroutes naar het festival toe, maak je er een fantastische motordag van!Kaarten kosten 17,50 euro (gratis voor KNMV-leden) en dienen vooraf besteld te worden via motorfest.nl. Dus, bestel je kaartje, kies één van de mooie routes en we zien je daar! Tip: binnenkort hebben we voor jou als lezer een aanbieding voor je met 2,50 korting op de toegangsprijs.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?