vrijdag 19 april 2024

Save the Date: Motorfest ’21

Op 11 en 12 september vind je de gezelligste afslag van Nederland op Papendal, Arnhem. In dat weekend organiseert Motorrijders.nl namelijk de eerste editie van Motorfest, in samenwerking met de KNMV! Live muziek, lekker eten, kijken en rijden: op Motorfest is alles te vinden wat je wenst op een gezellige dag motorrijden met familie of vrienden. En met de verschillende aanrijroutes naar het festival toe, maak je er een fantastische motordag van!Kaarten kosten 17,50 euro (gratis voor KNMV-leden) en dienen vooraf besteld te worden via motorfest.nl. Dus, bestel je kaartje, kies één van de mooie routes en we zien je daar! Tip: binnenkort hebben we voor jou als lezer een aanbieding voor je met 2,50 korting op de toegangsprijs.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen