woensdag 8 mei 2024

Schandalig: motorrijder aangereden en daarna beroofd in Amsterdam

Een schokkend incident deze week in Amsterdam-Noord, op het kruispunt van Kropaarstraat en Papaverweg, werd een motorrijder doelbewust aangereden door twee mannen in een Mercedes-Benz. Na de botsing maakten ze van de gelegenheid gebruik om de tas van de motorrijder te stelen en maakten ze een snelle ontsnapping.

Brutale dieven stelen op klaarlichte dag in bijzijn omstanders motor (met video)

Het slachtoffer, wiens identiteit nog moet worden bevestigd, werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht na het ongeval. Ooggetuigen beweren dat de verdachten hun toevlucht zochten op een klaarstaande scooter in een nabijgelegen steegje en snel de NDSM-werf richting op gingen.

De lokale politie heeft een grondig sporenonderzoek uitgevoerd op de plek van het incident. Als gevolg hiervan waren de Witbolstraat en de Papaverweg tijdelijk afgesloten voor verkeer.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen