vrijdag 1 maart 2024

Schrapt Triumph ‘Street’ uit het assortiment?

In Australië ingediende certificeringsdocumenten zouden bevestigen dat de ‘Street’-modellen in de toekomst een andere naam zullen krijgen. De achtergrond zou een duidelijker modelstructuur zijn.

De Street Twin en Street Scrambler zijn motorfietsen met retro charme. Wie precies deze charme zoekt, maar een krachtigere motor wil, kan terugvallen op de Speed Twin en Scrambler 1200. Maar als je alleen naar de modelaanduidingen kijkt, is deze optie niet echt duidelijk.

Triumph werft nieuw personeel en breidt fabriek in Hinckley uit

Volgens berichten in Australische media wil Triumph deze Street-modellen in de toekomst opnemen in de ‘Speed’-reeks en ze gewoon een naam geven met de toevoeging van de cilinderinhoud. In plaats van Street Twin en Street Scrambler zullen de motoren dan Speed Twin 900 en Speed Scrambler 900 gaan heten, waardoor de relatie met de 1200-serie duidelijker wordt. Vermoedelijk zal er maar één Street overblijven, de Street Triple.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen