vrijdag 30 september 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Schrijf je in voor het Kawasaki Versys 650 testevent op vrijdag 22 april

Op vrijdag 22 april organiseert Motor.NL in Hilversum het Kawasaki Versys 650 testevent.

De test van de 2022 Kawasaki Versys 650 vindt overdag plaats. Van deze dag maken wij een verslag die later in onze magazines zal verschijnen. Ook maakt het videoteam een video van de rit, die zal verschijnen op www.motor.nl en ons YouTube-kanaal.

Clubleden van de Motor.NL Riders Club krijgen voorrang bij de inschrijving van dit testevent.

Ben jij nog geen lid en wil je ook deelnemen aan te gekke evenementen? Schrijf je dan hier in.

Je test de nieuwe Kawasaki Versys 650 op een door ons uitgezette route, waarin zo’n beetje alle wegtypen zitten. We verzamelen om 09:30 uur bij Motor.NL in Hilversum, hier word je ontvangen met een kop koffie en iets lekkers. Ook wordt de lunch geheel verzorgd. Na de route sluiten we hier ook weer af rond 16:00 uur. Het enige wat jij moet doen is je motorspullen meenemen, je rijbewijs en goede zin!

Uit alle inzenders zullen wij uiterlijk volgende week donderdag 14 april een selectie maken. Heb je op vrijdag 15 april nog niets van ons gehoord, dan behoor jij deze keer helaas niet tot de gelukkigen.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen