woensdag 8 mei 2024

UPDATE: Schrijf je in voor de Motor.NL Nieuwsbrief en win de videogame MotoGP23

Update 27 juni: DE WINNAARS ZIJN BEKEND!

MotoGP23 PlayStation 4: Ceryl Stegers
MotoGP23 PlayStation 5: Mauro Vos

De games zijn opgestuurd en naar jullie onderweg!

Heb je niet gewonnen? Niet getreurd, de game is hier te bestellen.

Vorige week was de release van MotoGP23. De game kwam uit voor de PlayStation5, PlayStation4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch en Steam. MotoGP23 is gebaseerd op het huidige MotoGP-seizoen en bevat alle officiële coureurs en tracks van het 2023-seizoen voor de categorieën MotoGP, Moto2, Moto3 en MotoE. Het nieuwste deel brengt een groot aantal verbeteringen en vernieuwingen met zich mee. Zo is dit jaar de bekende Career-mode vernieuwd, waarmee de ervaring realistischer, dynamischer en socialer dan ooit is. Bovendien zorgt het nieuwe ondersteuningssysteem voor een perfecte balans tussen realisme en toegankelijkheid, zodat ook nieuwkomers meteen spannende races kunnen rijden in de game.

Iedereen kan een motorrace-legende worden in MotoGP23

Winactie

Wij mogen twee exemplaren van deze toffe game weggeven. Zowel voor de PlayStation 4 als de PlayStation 5. Hoe kun je winnen? Heel simpel, schrijf je hier in voor de Motor.NL Nieuwsbrief en vul onderstaand formulier in. Ben je al abonnee van onze nieuwsbrief? Vul dan alleen het formulier in en je maakt kans.

Deze winactie loopt t/m maandag 26 juni. De winnaars maken we bekend in de Motor.NL Nieuwsbrief van dinsdag 27 juni. De winactie is afgelopen.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen