Scorpion EXO-Combat

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

Het uiterlijk van deze helm zegt eigenlijk al genoeg. De agressief ogende EXOCombat van Scorpion is een typische streetfighter-helm, die echter te veranderen is in een jethelm. Het kinstuk is namelijk te verwijderen en dat levert extra voordelen op tijdens warme dagen. De EXO-Combat wordt standaard geleverd met een helder en donker vizier, dat geïntegreerd is in de helm. De binnenzijde is gevoerd met Kwickwick2 en voelt zeer zacht aan. De voering verwijdert zich gemakkelijk en is tevens wasbaar in de meegeleverde helmhoes. De EXO-Combat zal ook zeer zeker in de smaak vallen bij brildragers, te danken aan het kwikfit-systeem. Daardoor beschik je over meer ruimte aan de zijkanten. Met de micro buckle-sluiting zet je de helm precies en eenvoudig vast. Alle helmen van het Koreaanse merk, zo ook de EXO-Combat, worden geleverd met vijf jaar garantie.

Maatvoering: XS tot en met XXL
Gewicht: 1.250 gram
Prijs: € 229,90 (Solid), € 259,90 (Ratnik)

Scorpion Helmets
In slechts tien jaar tijd heeft het Koreaanse Scorpion Helmets de wereld veroverd en blijft bezig om de beste en veiligste helmen te bouwen. Dat doet het merk in samenwerking met maar liefst zeshonderd medewerkers. Het gehele proces van de helm wordt in eigen huis afgehandeld, zodat Scorpion Helmets een optimale kwaliteit aan de klant kan bieden. Elk model van de street- en off-road-lijn is daardoor ook ECE 22-05 goedgekeurd. In totaal beschikt Scorpion Helmets over vijftien verschillende helmen.

Trophy Motorsport
Opgericht in 2006 en sindsdien is het importbedrijf uit Ossendrecht flink gegroeid. Trophy Motorsport behartigt nu de belangen voor meerdere merken, waaronder Scorpion Helmets, Bering, Segura, Bagster en W2 Boots. Trophy is zeer actief op de Nederlandse markt, maar breidde afgelopen jaren haar dealernetwerk uit in België en Duitsland. In totaal weet Trophy Motorsport ruim 400 dealers aan haar te binden.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?