woensdag 7 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Sébastien Loeb wordt een Indian-ambassadeur

Indian Motorcycle kondigt met trots zijn samenwerking aan met Sébastien Loeb, WRC-legende en een groot liefhebber van alles wat mechanisch is. De Elzasser rijdt nu op een Indian FTR R Carbon. Loeb probeert en ontdekt verschillende werelden en telkens toont hij zijn uitzonderlijke rijkwaliteiten. Wat minder bekend is, is dat Sébastien Loeb zijn passie voor de autosport ontdekte op een brommer, deelnam aan regionale motorraces en zelfs probeerde te racen op hoge snelheidscircuits en in enduro.

Nieuwe Indian Scout Rogue voor 2022

Plezier in elk tempo

“Ik ben erg blij om met Indian samen te werken. Ik word vaker achter het stuur gezien dan aan het stuur, maar ik heb altijd gereden om verschillende sensaties te ervaren. Ik hou van rijden wanneer ik de kans krijg, of het nu op het circuit of op de weg is, en de FTR heeft alle kwaliteiten die nodig zijn om plezier te hebben in elk tempo. Naast de motorfiets maken de geest en het universum van Indian Motorcycle deel uit van een grote openheid en originaliteit, en dat past goed bij mij”, aldus Sébastien Loeb.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen