woensdag 28 september 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Suzuki GSX-S MotoGP Editions: net als Mir en Rins

Nou ja, qua kleuren dan want verder is het verschil tussen de Suzuki GSX-RR en de GSX-S950/GSX-S1000 MotoGP Editions uiteraard best groot. Maar dat mag de pret zeker niet drukken, want de kleurstelling van het Team Suzuki Ecstar heeft praktisch alleen maar fans. Daarnaast zijn de specials volgehangen met accessoires uit het Street Xtreme Pack: een Yoshimura-uitlaat, Suzuki-stuurgewichten, een korte kentekenplaathouder, een duoseatcover, anders vormgegeven spiegels en bobbins. De standaard knipperlichten van de GSX-S950 worden bovendien vervangen door dynamische LED-knipperlichten (de GSX-S1000 MotoGP Edition beschikt standaard al over die knipperlichten).

Dertien accessoire-packs voor je Suzuki

Nog gekker!

Wie het nog gekker wil maken, kan kiezen voor de MotoGP Edition + varianten, waarbij aan de lange lijst van accessoires ook framesliders en een luxe zadel voorzien van GSX-S logo zijn toegevoegd. Beide MotoGP Editions zijn direct te bestellen bij de Suzuki Motoren-dealer en uiteraard alleen verkrijgbaar in de blauw met zilvergrijze kleurstelling.

Marien Cahuzak
Marien Cahuzak, geboren op 3 juni 1982, was amper twee maanden oud toen hij voor het eerst met zijn vader naar de Citadel van Namen ging voor de Belgische cross-GP. Vanaf dat moment speelt de motorsport een grote rol in zijn leven en die rol is als MotorNL-sportcoördinator alleen maar groter geworden. Houdt ook van veldrijden trouwens.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen