dinsdag 30 mei 2023

It’s Showtime bij Kawasaki op de MOTORbeurs Utrecht

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@www.motor.nl.

Het merk pakt groots uit op de MOTORbeurs Utrecht met een van de mooiste en met 700m2 een van de allergrootste stands. 

Veel nieuwe modellen
Kawasaki brengt maar liefst 8 hagelnieuwenmodellen voor 2015: de nu al succesvolle nieuwe Adventure Sports modellen Versys 650 en Versys 1000, de nieuwe sportieve Z300 en de Z250SL leverbaar vanaf 1 maart, de nieuwe Vulcan S, de nieuwe 1400GTR, en de revolutionaire Ninja H2 en Ninja H2R. Alle nieuwe modellen zullen in alle kleuren te bewonderen zijn.

Nieuwe Z Editions
Kawasaki zal tevens de nieuwe Z800 Barracuda presenteren en de Z1000 Performance Edition. De Z800 Barracuda is een initiatief van de Barracuda importeur, die speciaal voor Nederlands populairste Naked Bike, een exclusief pakket heeft ontwikkeld. Deze wordt geheel 2015 voor € 799,- aangeboden bij alle Kawasaki dealers. 

De Z1000 Performance Edition is een nog sportievere variant van de bestverkochte SuperNaked in Nederland. Het performance pakket bestaat uit Titanium of Carbon Akrapovic uitlaten (met heatshield) naar keuze, een tankpad en wheelrims, voor € 1.199,-. 

Ninja H2R te horen op de MOTORbeurs Utrecht
Kawasaki zal voor het nodige spektakel zorgen op de MOTORbeurs Utrecht door dagelijks om 15.00 uur de waanzinnige Ninja H2R met 326 pk te starten op de stand op een Dynojet rollenbank. Daar de Ninja H2R meer geluid produceert dan een MotoGP machine zal de Kawasaki crew lime-green gekleurde earplugs met filter uitdelen onder het publiek. Deze plugs worden speciaal voor Kawasaki aangeboden door NOIZEZZ, producent van professionele gehoorbescherming en bevatten een hele speciale beursverrassing die weer bij de stand van NOIZEZZ verzilverd kan worden!

Monster Energy Babes
Om de samenwerking in de World Superbikes en MXGP te vieren zullen er de nodige Monster Energy Babes aanwezig zijn op de Kawasaki stand. Vanzelfsprekend kunt u met deze dames op de foto. 

Unieke Facebook actie; Like, deel en win!

Kawasaki heeft circa 14.000 fans op Facebook in Nederland en is daarmee het populairste motormerk op de social media. Om dit kracht bij te zetten is er op de Kawasaki stand een ludieke actie. Like ons daarom alvast op Facebook en bezoek onze stand. Onder alle deelnemende fans verloten we na de MOTORbeurs:

– 5 Tickets voor de nieuwe Kawasaki / MOTUL VIP Box in Assen op de race dag tijdens de World Superbikes in april 2015. Inclusief een bezoek (en mogelijke ‘meet and greet’) aan de pit box van het officiële Kawasaki Racing Team met Tom Sykes en Jonathan Rea.
– Eén seizoen lang rijden op de nieuwe Z300 als hoofdprijs. 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

MIS NIETS MEER
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Krijg als eerste alle nieuwsupdates en exclusieve artikelen direct in je inbox..
INSCHRIJVEN
Probeer het maar, je kunt altijd opzeggen onderaan een mailing.
close-link
KRIJG ALS EERSTE ALLE NIEUWSUPDATES. SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.
INSCHRIJVEN
close-image