It’s Showtime bij Kawasaki op de MOTORbeurs Utrecht

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

Het merk pakt groots uit op de MOTORbeurs Utrecht met een van de mooiste en met 700m2 een van de allergrootste stands. 

Veel nieuwe modellen
Kawasaki brengt maar liefst 8 hagelnieuwenmodellen voor 2015: de nu al succesvolle nieuwe Adventure Sports modellen Versys 650 en Versys 1000, de nieuwe sportieve Z300 en de Z250SL leverbaar vanaf 1 maart, de nieuwe Vulcan S, de nieuwe 1400GTR, en de revolutionaire Ninja H2 en Ninja H2R. Alle nieuwe modellen zullen in alle kleuren te bewonderen zijn.

Nieuwe Z Editions
Kawasaki zal tevens de nieuwe Z800 Barracuda presenteren en de Z1000 Performance Edition. De Z800 Barracuda is een initiatief van de Barracuda importeur, die speciaal voor Nederlands populairste Naked Bike, een exclusief pakket heeft ontwikkeld. Deze wordt geheel 2015 voor € 799,- aangeboden bij alle Kawasaki dealers. 

De Z1000 Performance Edition is een nog sportievere variant van de bestverkochte SuperNaked in Nederland. Het performance pakket bestaat uit Titanium of Carbon Akrapovic uitlaten (met heatshield) naar keuze, een tankpad en wheelrims, voor € 1.199,-. 

Ninja H2R te horen op de MOTORbeurs Utrecht
Kawasaki zal voor het nodige spektakel zorgen op de MOTORbeurs Utrecht door dagelijks om 15.00 uur de waanzinnige Ninja H2R met 326 pk te starten op de stand op een Dynojet rollenbank. Daar de Ninja H2R meer geluid produceert dan een MotoGP machine zal de Kawasaki crew lime-green gekleurde earplugs met filter uitdelen onder het publiek. Deze plugs worden speciaal voor Kawasaki aangeboden door NOIZEZZ, producent van professionele gehoorbescherming en bevatten een hele speciale beursverrassing die weer bij de stand van NOIZEZZ verzilverd kan worden!

Monster Energy Babes
Om de samenwerking in de World Superbikes en MXGP te vieren zullen er de nodige Monster Energy Babes aanwezig zijn op de Kawasaki stand. Vanzelfsprekend kunt u met deze dames op de foto. 

Unieke Facebook actie; Like, deel en win!

Kawasaki heeft circa 14.000 fans op Facebook in Nederland en is daarmee het populairste motormerk op de social media. Om dit kracht bij te zetten is er op de Kawasaki stand een ludieke actie. Like ons daarom alvast op Facebook en bezoek onze stand. Onder alle deelnemende fans verloten we na de MOTORbeurs:

– 5 Tickets voor de nieuwe Kawasaki / MOTUL VIP Box in Assen op de race dag tijdens de World Superbikes in april 2015. Inclusief een bezoek (en mogelijke ‘meet and greet’) aan de pit box van het officiële Kawasaki Racing Team met Tom Sykes en Jonathan Rea.
– Eén seizoen lang rijden op de nieuwe Z300 als hoofdprijs. 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?