zondag 29 januari 2023

Coolste motor van de beurs verkiezing

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@www.motor.nl.

Na de introductie van de website op de 2014 motorbeurs Utrecht staan we dit jaar weer op de beurs. 

Vorig jaar hebben we voor de eerste keer de VNU Coolwall award mogen uitreiken aan KTM. Waar de award dit jaar naar toe gaat is aan de bezoekers van de motorbeurs. Om het dit jaar nog leuker te maken kan er op twee manieren gestemd worden. De eerste is uiteraard digitaal via de computer op www.thecoolwall.eu, zowel vanuit huis als op de beurs is het mogelijk om te stemmen. Maar we hebben deze keer ook een grote wand/bord waarop de nieuwste modellen staan. De bordjes met daarop de plaatjes kunnen verplaatst worden zoals dat ook bij Top Gear het geval was. Als bonus verloten we ook nog een T-shirt onder diegene die op de winnende motor hebben gestemd. Voor iedereen die langs komt ligt er een “Subzero” sticker klaar.

We zien je graag op onze stand in de corridor tussen de hallen 11 & 12.

 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen