zaterdag 10 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Yamaha VMAX Infrared

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@www.motor.nl.

2015 is een heel speciaal jaar voor de legendarische Yamaha VMAX omdat het zijn dertigste verjaardag is. Deze ruwe vechtersbaas liet monden uit de hele motorwereld openvallen met zijn brute kracht toen hij gelanceerd werd in 1985.

Om deze speciale aangelegeneid te vieren heeft Yamaha een nieuwe samenwerking gevormd met het Duitse JvB-moto. Het resultaat: de nieuwe yard-built VMAX Infrared. Een icoon.

Ga voor meer informatie naar de website van Yamaha.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen