Yamaha VMAX Infrared

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

2015 is een heel speciaal jaar voor de legendarische Yamaha VMAX omdat het zijn dertigste verjaardag is. Deze ruwe vechtersbaas liet monden uit de hele motorwereld openvallen met zijn brute kracht toen hij gelanceerd werd in 1985.

Om deze speciale aangelegeneid te vieren heeft Yamaha een nieuwe samenwerking gevormd met het Duitse JvB-moto. Het resultaat: de nieuwe yard-built VMAX Infrared. Een icoon.

Ga voor meer informatie naar de website van Yamaha.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?