13 C
Nederland
zaterdag 20 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Simako-BDM Apeldoorn opent op nieuwe locatie

Simako-BDM, dealer van BMW motorfietsen in Apeldoorn en Elst, groeit tegen de stroom in. En dat mag bijzonder genoemd worden. Afgelopen zaterdag is het nieuwe pand aan de Stadhoudersmolenweg 99 in Apeldoorn in gebruik genomen. “Met alle ruimte voor verdere groei”, aldus directeur Koen Teunissen (foto).

Bijzonder in de motorwereld is de shop-in-shop formule. Simako-BDM biedt ook huisvesting aan Touratech. Dit is een lijn accessoires voor met name globetrotters. Die globetrotters zijn ook graag geziene gasten bij de andere onderhuurder, Berrt, motorreizen en -trainingen voor all road motoren.

De nieuwe locatie is nog beter bereikbaar dan voorheen, door de directe ligging aan de A50 (afslag 25, 1e stoplicht rechts) Apeldoorn-Noord. Meer info: www.simako.nl.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen