Simako-BDM Apeldoorn opent op nieuwe locatie

Simako-BDM, dealer van BMW motorfietsen in Apeldoorn en Elst, groeit tegen de stroom in. En dat mag bijzonder genoemd worden. Afgelopen zaterdag is het nieuwe pand aan de Stadhoudersmolenweg 99 in Apeldoorn in gebruik genomen. “Met alle ruimte voor verdere groei”, aldus directeur Koen Teunissen (foto).

Bijzonder in de motorwereld is de shop-in-shop formule. Simako-BDM biedt ook huisvesting aan Touratech. Dit is een lijn accessoires voor met name globetrotters. Die globetrotters zijn ook graag geziene gasten bij de andere onderhuurder, Berrt, motorreizen en -trainingen voor all road motoren.

De nieuwe locatie is nog beter bereikbaar dan voorheen, door de directe ligging aan de A50 (afslag 25, 1e stoplicht rechts) Apeldoorn-Noord. Meer info: www.simako.nl.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.