Wie wordt Motorvrouw van het Jaar 2012?

De finalisten voor de Motorvrouw van het Jaar verkiezing zijn bekend. Uit ruim 100 inzendingen zijn vijf motordames gekozen die met elkaar de strijd aangaan om de titel van 2012. Eind januari gaan de vijf genomineerden, onder het toeziend oog van de vakjury, een testrit rijden op het circuit van Cartagena, Spanje.

De beoordeling van de jury zal, samen met het aantal stemmen van het publiek,  de uiteindelijke winnares bepalen. Wil je dat jouw favoriet er met de hoofdprijs vandoor gaat? Breng dan snel je stem uit. Je kunt stemmen tot en met 10 februari 2012.

Op de persoonlijke pagina’s vind je meer informatie over de dames.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.