13 C
Nederland
zaterdag 13 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Wie wordt Motorvrouw van het Jaar 2012?

De finalisten voor de Motorvrouw van het Jaar verkiezing zijn bekend. Uit ruim 100 inzendingen zijn vijf motordames gekozen die met elkaar de strijd aangaan om de titel van 2012. Eind januari gaan de vijf genomineerden, onder het toeziend oog van de vakjury, een testrit rijden op het circuit van Cartagena, Spanje.

De beoordeling van de jury zal, samen met het aantal stemmen van het publiek,  de uiteindelijke winnares bepalen. Wil je dat jouw favoriet er met de hoofdprijs vandoor gaat? Breng dan snel je stem uit. Je kunt stemmen tot en met 10 februari 2012.

Op de persoonlijke pagina’s vind je meer informatie over de dames.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen