16.9 C
Nederland
maandag 16 mei 2022

Saunders ruilt Ducati in voor Harley

“Ik heb vandaag mijn Ducati Monster ingeruild voor een echte Harley-Davidson. Mijn Harley.” Het zijn duidelijke woorden van Ben Saunders. “Het is een jongensdroom die uitkomt.  Ik krijg wel vaker verzoeken om met bedrijven samen te werken, maar toen Simone Bokma van Harley Amsterdam me benaderde, hoefde ik geen seconde na te denken.  De motor is natuurlijk echt vet, vooral omdat hij helemaal is geworden zoals ik het wilde. Maar de kleding is ook super tof.  Mooie kwaliteit, mijn ouders, broers en vriendin lopen er ook al in. Gaaf om te zien”, aldus de bekende zanger.

Afgelopen week vond de onthulling plaats van het design dat Ben Saunders speciaal voor Harley-Davidson Amsterdam heeft ontworpen. Natuurlijk hoort daar zijn Sportster Forty-Eight bij. Saunders heeft eigenhandig de spatborden ingekort en meegeholpen om de verschillende accessoires te bevestigen. Daarnaast zijn nu ook de eerste producten te koop uit de collectie van Ben voor Harley Amsterdam, die onder andere bestaat uit T-shirts, hoodies en caps.

De Ben Saunders-lijn is alléén beschikbaar bij Harley-Davidson Amsterdam (www.harley-davidson-amsterdam.nl).

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen