Saunders ruilt Ducati in voor Harley

“Ik heb vandaag mijn Ducati Monster ingeruild voor een echte Harley-Davidson. Mijn Harley.” Het zijn duidelijke woorden van Ben Saunders. “Het is een jongensdroom die uitkomt.  Ik krijg wel vaker verzoeken om met bedrijven samen te werken, maar toen Simone Bokma van Harley Amsterdam me benaderde, hoefde ik geen seconde na te denken.  De motor is natuurlijk echt vet, vooral omdat hij helemaal is geworden zoals ik het wilde. Maar de kleding is ook super tof.  Mooie kwaliteit, mijn ouders, broers en vriendin lopen er ook al in. Gaaf om te zien”, aldus de bekende zanger.

Afgelopen week vond de onthulling plaats van het design dat Ben Saunders speciaal voor Harley-Davidson Amsterdam heeft ontworpen. Natuurlijk hoort daar zijn Sportster Forty-Eight bij. Saunders heeft eigenhandig de spatborden ingekort en meegeholpen om de verschillende accessoires te bevestigen. Daarnaast zijn nu ook de eerste producten te koop uit de collectie van Ben voor Harley Amsterdam, die onder andere bestaat uit T-shirts, hoodies en caps.

De Ben Saunders-lijn is alléén beschikbaar bij Harley-Davidson Amsterdam (www.harley-davidson-amsterdam.nl).

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?