Simoncelli niet vergeten

Aanstaande vrijdag (20 januari) zou Marco Simoncelli 25 jaar geworden zijn. Om de familie en natuurlijk ook Fausto Gresini te steunen in deze moeilijke periode kwam de Serie A-voetbalclub S.S.C. Napoli afgelopen weekend met iets heel moois. Beide heren kregen namelijk uit handen van de voorzitter van Napoli een shirt met nummer 58. Daarnaast had de club ook een prachtige plaquette. Het meest indrukwekkende was echter een spandoek met de veelzeggende tekst ‘you'll always be in our hearts.’ En zo is het.

Foto’s: S.S.C. Napoli

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?