13 C
Nederland
vrijdag 12 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

DSRA-zijspancursus van start

Om in Nederland te mogen deelnemen aan zijspanwedstrijden is het nodig een KNMV-racelicentie te bezitten die overigens ook geldt als verzekering. Sinds enkele jaren verzorgt de DSRA (Dutch Sidecar Race Association) in opdracht van de KNMV deze cursus, die bestaat uit een theoretisch en een praktisch gedeelte.

Zaterdag 11 februari wordt gestart met het theoretisch gedeelte bij Roke Motors in Mijdrecht. Zaterdag 3 maart is er een praktisch gedeelte in Staphorst. Na deze dag gaat het hele circus op maandag en dinsdag 26 en 27 maart naar het Franse circuit van Val de Vienne voor nog meer praktijk. Aansluitend daarop worden de laatste examens afgenomen.

Meer informatie: www.dsra.nl

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen