DSRA-zijspancursus van start

Om in Nederland te mogen deelnemen aan zijspanwedstrijden is het nodig een KNMV-racelicentie te bezitten die overigens ook geldt als verzekering. Sinds enkele jaren verzorgt de DSRA (Dutch Sidecar Race Association) in opdracht van de KNMV deze cursus, die bestaat uit een theoretisch en een praktisch gedeelte.

Zaterdag 11 februari wordt gestart met het theoretisch gedeelte bij Roke Motors in Mijdrecht. Zaterdag 3 maart is er een praktisch gedeelte in Staphorst. Na deze dag gaat het hele circus op maandag en dinsdag 26 en 27 maart naar het Franse circuit van Val de Vienne voor nog meer praktijk. Aansluitend daarop worden de laatste examens afgenomen.

Meer informatie: www.dsra.nl

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.