Snelheid op hele A2 naar 130 km

VVD en PVV willen de maximumsnelheid op de hele A2 verhogen naar 130 kilometer per uur, schrijft De Telegraaf. Volgens VVD-Kamerlid Charlie Aptroot is het ‘gewoon idioot’ dat op sommige stukken 10-baansweg maar 100 kilometer per uur mag worden gereden.

Minister Melanie Schultz van Haegen (Infrastructuur) heeft op diverse trajecten de maximumsnelheid al verhoogd naar 130, maar daarbij gaat het nog om proeven. In het najaar, vrij binnenkort dus, zullen de resultaten van deze experimenten worden bekeken.

Foto: ANP
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.