dinsdag 21 mei 2024

Snelle Aprilia’s met dank aan Max Biaggi

Op 26 juli 2009 behaalde Max Biaggi op het circuit van Brno de allereerste zege voor de Aprilia RSV4 in het WorldSBK. Iets om natuurlijk bij stil te staan en dat doet Aprilia met een special edition-kleurstelling voor de RSV4 Factory en de Tuono V4 Factory. De speciale uitvoeringen werden geïntroduceerd door Aprilia Racing-rijders Aleix Espargaró en Maverick Viñales. De Aprilia V4 Factory SE-09 SBK-motoren beschikken over carbon luchtinlaten voor de voorremmen, een carbon voorspatbord en vallen op door hun zwarte kleurstelling met de kenmerkende rode en witte accenten op de kuip, neus, brandstoftank en de achterzijde van de motor.

2024 Aprilia RS 457: baanbrekende sportmotor voor jonge motorrijders

Verkrijgbaarheid

De Aprilia RSV4 Factory SE-09 SBK is beschikbaar voor €28.999 en de Aprilia Tuono V4 Factory SE-09 SBK voor €22.699. Beide modellen zijun vanaf juni verkrijgbaar bij de geselecteerde Aprilia-dealers.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen