zaterdag 1 oktober 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Spaanse week van 7 tot 11 maart

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@www.motor.nl.

Opgelet laatkomers en twijfelaars : we hebben al heel wat inschrijvingen voor onze Spaanse week. Als u ons nog wil vervoegen op 7 en 8 maart in Aragon en op 10 en 11 maart in Valencia kunt u best nu meteen beslissen. Vooral als u nog beroep wilt doen onze transportservice!

We hoeven u de voordelen van de circuits van Valencia en Aragon niet nog eens te herhalen, die kent u al ruimschoots. Het is niet voor niets dat de MotoGP er elk jaar neerstrijkt en wat voor Marquez, Rossi, Lorenzo, Pedrosa en de anderen goed is, is zonder twijfel fantastisch voor ons.

Na deze barre winter zal wat zon u ook goed doen. Twee gegronde redenen om na een lange winter opnieuw de geneugten van het circuit op te zoeken. U wordt er ondergedompeld in de Iberische sfeer en geniet er ter plekke van al onze gebruikelijke diensten.

Een derde kans …

Als u jammer genoeg deze data niet vrij bent, dan krijgt u van ons nog een derde kans, twee weken later op het circuit van Catalunya. Maar voor dit 3-daagse event van 25 tot 27 maart hebben we nu reeds meer inschrijvingen dan voor Valencia en Aragon dus dit wordt opschieten geblazen. Hier pikken wij ook de draad weer op van onze chrono fun service, waarbij iedereen zijn tijden per ronde kan vergelijken en zo zijn rijlijnen en rijstijl kan verbeteren.

U ziet het, hoog tijd om naar onze site www.bikersdays.com te sprinten als u er nog bij wil zijn ! 

   

   

 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen