Spanning tijdens finale GP Droomteam Competitie

Het zal al meerdere slapeloze nachten opgeleverd hebben, maar nu is het zover voor Roel Demont, Toine van Herwijnen en Mark Vergouwen… Morgen spelen zij namelijk de GP-quiz om te bepalen wie de uiteindelijke winnaar van de GP Droomteam Competitie 2014 gaat worden. De inzet: een Honda CBR650F! De drie mannen behaalden dit jaar maar liefst 1.377 punten in de GP Droomteam Competitie en eindigden daarmee gezamenlijk op de eerste plek na de Grand Prix van Valencia. Aangezien we geen drie motoren hebben klaarstaan, moet een quiz uitmaken wie de hoofdprijs in de wacht sleept. Wordt het Roel, Toine of Mark? Hoewel de teleurstelling enorm zal zijn voor de nummers twee en drie dat zij niet de Honda winnen, gaan ook zij niet met lege handen naar huis. De tweede plaats is goed voor een Hyperpro Streetbox, plek drie geeft recht op een Büse tweedelig leren pak. Morgenavond lees je op motor.nl wie de uiteindelijke winnaar is geworden! 

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?