13 C
Nederland
donderdag 26 mei 2022

Speciale uitvoering Kawasaki Vulcan S

Kawasaki kwam vandaag met het nieuws dat er een extra speciale uitvoering van de Vulcan S zou gaan komen. De Vulcan S SE (voor Special Edition) is vooral visueel speciaal gemaakt, motorisch is hij gelijk gebleven aan de ‘normale’ Vulcan S. 

Wat in het oog springt zijn de groene details in het design. De felgroene monoshock onder het zadel bijvoorbeeld, maar ook de sierlijke streep over de tank. Samen met de wheelstriping maakt dit de motor echt af.

De Vulcan S SE is uitgerust met zogenaamde ‘Ergo-fit’ accesoires. Hiermee is bijvoorbeeld de zithoogte, de voetsteunen maar ook het stuur aan te passen aan de rijder. Daarmee is de Vulcan op maat te maken voor iedereen. Een interessante optie voor de Special Edition is het kleine ruitje. Uitgerust met dat ruitje doet de Vulcan zijn naam net iets meer eer aan: Special.

[justified_image_grid ids=22732,22733,22734,22735]

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen