Speciale uitvoering Kawasaki Vulcan S

Kawasaki kwam vandaag met het nieuws dat er een extra speciale uitvoering van de Vulcan S zou gaan komen. De Vulcan S SE (voor Special Edition) is vooral visueel speciaal gemaakt, motorisch is hij gelijk gebleven aan de ‘normale’ Vulcan S. 

Wat in het oog springt zijn de groene details in het design. De felgroene monoshock onder het zadel bijvoorbeeld, maar ook de sierlijke streep over de tank. Samen met de wheelstriping maakt dit de motor echt af.

De Vulcan S SE is uitgerust met zogenaamde ‘Ergo-fit’ accesoires. Hiermee is bijvoorbeeld de zithoogte, de voetsteunen maar ook het stuur aan te passen aan de rijder. Daarmee is de Vulcan op maat te maken voor iedereen. Een interessante optie voor de Special Edition is het kleine ruitje. Uitgerust met dat ruitje doet de Vulcan zijn naam net iets meer eer aan: Special.

[justified_image_grid ids=22732,22733,22734,22735]

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?