donderdag 28 maart 2024

Specials van BMW

In navolging van de R1200GS en R1200GS Adventure wordt de F800GS (foto boven artikel) als derde model toegevoegd aan de Triple Black serie. De 800 is metalliek zwart van kleur met matzwarte details, waaronder het frame. Hierdoor valt de dubbelzijdige swingarm extra goed op. De binnenpoten van de upside down-voorvork zijn voorzien van zwarte coating. Door de spaakwielen in de klassieke enduro-wielmaten 90/90-21 voor en 150/70-17 achter, kun je prima off-road rijden met deze BMW. De in het zwart en rallygrijs uitgevoerde buddyseat maakt het stoere uiterlijk af. De meerprijs voor deze uitvoering bedraagt 175 euro.

De BMW F650GS is een prima beginnersmotor en een uitstekende allrounder voor dagelijks gebruik. Technisch is hij gelijk aan de BMW F800GS, maar dan met iets minder vermogen. De kleinere, gegoten wielen en de lagere zithoogte bevorderen het rijgedrag en de gebruiksvriendelijkheid op positieve wijze. De BMW F650 GS Special wordt leverbaar in de nieuwe kleurencombinatie geel/zwart. De velgen en het frame zijn uitgevoerd in metalliek en matzwart. Net zoals bij de 800 zijn bij de 650 de binnenpoten van de voorvork voorzien van zwarte coating. De spatbordverlenger en het hoge windscherm geven de voorzijde een stoer uiterlijk. Met een vermogen van 71 pk levert de BMW F650GS aansprekende prestaties. Deze uitvoering heeft een meerprijs van 291 euro.

Meer info op www.bmw-motorrad.nl.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Vorig artikel
Volgend artikel

Gerelateerde artikelen