vrijdag 29 maart 2024

Spektakelweekend!

In het weekend van 14 en 15 september zal weer het jaarlijkse spektakelweekend plaatsvinden van Hans van Wijk Motoren. Tijdens dat weekend zijn er acties op nieuwe en gebruikte motoren en zal er op onderdelen, accessoires en kleding korting worden gegeven.

Na het succes van de voorgaande vroege vogel actie, zal deze actie dit jaar groter worden aangepakt. Tussen 6 en 8 uur kan er genoten worden van het vroege vogel ontbijt en is er extra korting op een aantal kledingstukken, onderdelen en accessoires. Daarnaast is er een Lady´s corner, een Testbank, een Arai en Shoei service punt en nog veel meer.

Het evenement is op zaterdag 14 september van 06.00 tot 17.00 en op zondag 15 september van 11.00 tot 17.00 op de Goudstraat 97 in Zoetermeer te bezoeken. De volledige vroege vogellijst en meer informatie over het spektakelweekend is te vinden op de website van Hans van Wijk Motoren.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen