Spektakelweekend!

In het weekend van 14 en 15 september zal weer het jaarlijkse spektakelweekend plaatsvinden van Hans van Wijk Motoren. Tijdens dat weekend zijn er acties op nieuwe en gebruikte motoren en zal er op onderdelen, accessoires en kleding korting worden gegeven.

Na het succes van de voorgaande vroege vogel actie, zal deze actie dit jaar groter worden aangepakt. Tussen 6 en 8 uur kan er genoten worden van het vroege vogel ontbijt en is er extra korting op een aantal kledingstukken, onderdelen en accessoires. Daarnaast is er een Lady´s corner, een Testbank, een Arai en Shoei service punt en nog veel meer.

Het evenement is op zaterdag 14 september van 06.00 tot 17.00 en op zondag 15 september van 11.00 tot 17.00 op de Goudstraat 97 in Zoetermeer te bezoeken. De volledige vroege vogellijst en meer informatie over het spektakelweekend is te vinden op de website van Hans van Wijk Motoren.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.