Spelen in de sneeuw

Het tijdschrift Sideburn biedt al tijdlang de mogelijkheid te racen met wat je maar wilt op Dirt Quake, maar nu hebben ze er een twist aan gegeven en wordt een spin-off gehouden in Noord-Italië op sneeuw!

Voor de allereerste editie van Snow Quake zijn de regels wel iets aangescherpt ten opzichte van het gewoonlijke behoorlijk coulante reglement van Dirt Quake, aangezien een zandbaan iets meer tractie biedt dan sneeuw en ijs, maar de basis is hetzelfde: race what you bring, maar dan met studs, lange spatborden en de juiste beschermende kledij.

De samenwerking tussen Sideburn en Deus Milaan verraadt dat custom motoren voorrang krijgen, maar in principe gaat de lol en het avontuur van aanklooien dan wel racen op sneeuw natuurlijk boven alles.

Dus mocht je op 21 januari in de Italiaanse Alpen op zoek zijn naar lekker veel onnodig geglibber, een vette bek bij de hamburgertent en een afterparty bij Deus Milaan; de eerste editie van Snow Quake op de Ice Rosa Ring is the place to be. Overigens is de toegang voor toeschouwers gratis, dus dat is voor ons Nederlanders natuurlijk sowieso reden het te overwegen.

 

Voor details verwijzen we je graag door naar de site van organisator Deus Milaan. Klikt u hier!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.