13 C
Nederland
zondag 25 september 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Spelen in de sneeuw

Het tijdschrift Sideburn biedt al tijdlang de mogelijkheid te racen met wat je maar wilt op Dirt Quake, maar nu hebben ze er een twist aan gegeven en wordt een spin-off gehouden in Noord-Italië op sneeuw!

Voor de allereerste editie van Snow Quake zijn de regels wel iets aangescherpt ten opzichte van het gewoonlijke behoorlijk coulante reglement van Dirt Quake, aangezien een zandbaan iets meer tractie biedt dan sneeuw en ijs, maar de basis is hetzelfde: race what you bring, maar dan met studs, lange spatborden en de juiste beschermende kledij.

De samenwerking tussen Sideburn en Deus Milaan verraadt dat custom motoren voorrang krijgen, maar in principe gaat de lol en het avontuur van aanklooien dan wel racen op sneeuw natuurlijk boven alles.

Dus mocht je op 21 januari in de Italiaanse Alpen op zoek zijn naar lekker veel onnodig geglibber, een vette bek bij de hamburgertent en een afterparty bij Deus Milaan; de eerste editie van Snow Quake op de Ice Rosa Ring is the place to be. Overigens is de toegang voor toeschouwers gratis, dus dat is voor ons Nederlanders natuurlijk sowieso reden het te overwegen.

 

Voor details verwijzen we je graag door naar de site van organisator Deus Milaan. Klikt u hier!

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen