donderdag 18 april 2024

Sponsor actie KiKa door forum-leden van BMW GS Club Nederland

De BMW GS Club Nederland heeft een genereuze donatie gedaan aan KiKa, de stichting die zich inzet voor kinderen met kanker. De club, die bestaat uit liefhebbers van de BMW GS motorfietsen, heeft een loterij georganiseerd onder haar leden tijdens het 20 jarig jubileum, waarbij de opbrengst volledig ten goede kwam aan KiKa. De vereniging heeft deze opbrengst verdubbeld! De loterij was een groot succes en leverde een bedrag op van 2670,50 euro. Het bedrag werd op 12 april gestort op de rekening van KiKa door de penningmeester van de BMW GS Club Nederland, Peter van de Wiel.

Tekst: Hans de Roon | Jan Verlaan

Voorzitter van de BMW GS Club Nederland Pom Bleeksma zei: “Wij zijn trots dat we als club een bijdrage kunnen leveren aan het belangrijke werk van KiKa. Wij hebben veel respect voor de kinderen die tegen kanker vechten en voor de onderzoekers die naar betere behandelingen zoeken. Wij hopen dat onze donatie helpt om het verschil te maken voor deze kinderen en hun families.” Hij bedankt ook alle leden en gasten die hebben meegedaan aan de loterij en de sponsors die de prijzen hebben beschikbaar gesteld.

De vertegenwoordiger van KiKa, Wilco van Gelder, was erg blij met deze donatie en bedankte de BMW GS Club Nederland voor hun steun. Hij zei: “KiKa is afhankelijk van donaties om ons doel te bereiken: dat geen enkel kind meer hoeft te sterven aan kanker. Wij zijn enorm dankbaar voor deze geweldige actie van de BMW GS Club Nederland. Het is hartverwarmend om te zien dat zij zich zo betrokken voelen bij onze missie. Met deze donatie kunnen we meer onderzoek financieren naar betere en minder schadelijke behandelingen voor kinderkanker.”

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen