Sport voor mannen!

Er wordt wel eens vergeten dat motorcross ware topsport is. Zonder beresterke conditie, getrainde spierbundels en een ijzeren doorzettingsvermogen ben je nergens. Voor vele wegracecoureurs wordt motorcross dan ook wel gezien als ultieme training. Want hou je het een uur vol op de crossbaan, dan hou je het wel twee uur vol op het circuit.

MSV Motor Drenthe denkt er hetzelfde over en organiseert op 6 december een ‘Run ATB Cross’-wedstrijd. Een wedstrijd waarin alle deelnemers eerst vijf kilometer hardlopen, daarna vijftien kilometer mountainbiken om uiteindelijk met dertig kilometer in het zadel van een crossmotor te wedstrijd te beëindigen.

Eerlijk is eerlijk: de wedstrijd is al meerdere jaren georganiseerd maar wij hadden er nog nooit van gehoord. En we vinden het een supergaaf concept. Want hé, een marathon, triathlon of strongmanrun mag dan wel superzwaar zijn, maar zonder verbrandingsmotor is het nooit een echte mannensport!

Meer informatie en inschrijven kun je via motordrenthe.nl.

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.