13 C
Nederland
zaterdag 24 september 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Sport voor mannen!

Er wordt wel eens vergeten dat motorcross ware topsport is. Zonder beresterke conditie, getrainde spierbundels en een ijzeren doorzettingsvermogen ben je nergens. Voor vele wegracecoureurs wordt motorcross dan ook wel gezien als ultieme training. Want hou je het een uur vol op de crossbaan, dan hou je het wel twee uur vol op het circuit.

MSV Motor Drenthe denkt er hetzelfde over en organiseert op 6 december een ‘Run ATB Cross’-wedstrijd. Een wedstrijd waarin alle deelnemers eerst vijf kilometer hardlopen, daarna vijftien kilometer mountainbiken om uiteindelijk met dertig kilometer in het zadel van een crossmotor te wedstrijd te beëindigen.

Eerlijk is eerlijk: de wedstrijd is al meerdere jaren georganiseerd maar wij hadden er nog nooit van gehoord. En we vinden het een supergaaf concept. Want hé, een marathon, triathlon of strongmanrun mag dan wel superzwaar zijn, maar zonder verbrandingsmotor is het nooit een echte mannensport!

Meer informatie en inschrijven kun je via motordrenthe.nl.

 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Vorig artikelElegant Bastard
Volgend artikelBagger van Guzzi

Gerelateerde artikelen