Mijn motoroccasion: Kawasaki VN800 Vulcan Classic

De Kawasaki VN800 Vulcan Classic van Diana Kroon uit Kwadijk

‘Ik heb mijn Vulkannetje op 8 oktober 2017 gekocht voor € 3.100,-. Ik kwam ’m tegen op Facebook en ik viel meteen voor de kleur. Afspraak gemaakt met de verkoper en naar Limburg gereden. Daar stond de motor en ik dacht meteen: “Wow”. In het echt was de kleur nog mooier en eigenlijk heb ik de motor daarom gekocht. Wat ook meespeelde, was dat de verkoper echt zo’n Pietje Precies was en dat zag je in de motor terug. Na een proefrit ben ik ermee naar huis gereden. Tijdens die rit viel me op dat de versnellingspook wat hoog stond. Later heb ik er ook een andere, lagere ruit opgezet. Die er opzat, was te hoog. Ik kon er niet goed doorheen kijken, wat lastig is in de regen.’

Bekijk hier de Wat Rij Jij video met Kawasaki VN800 Vulcan Classic

‘Ook heb ik een Osco laten installeren, een superhandig kettingsmeersysteem. Technische problemen heb ik met deze motor totaal nog niet gehad. Kosten heb ik alleen gehad met regulier onderhoud, banden, ketting, et cetera. Ik ben dol op deze motor en daarom heb ik absoluut geen plannen om ’m te verkopen. Er is op dit moment voor mij geen mooiere motor dan mijn Vulkannetje.’

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?