donderdag 9 mei 2024

Ducati Multistrada V2 S in sportieve kleurstelling

De Ducati Multistrada V2 S is naast Ducati Red vanaf deze maand ook in Thrilling Black & Street Grey verkrijgbaar. Met deze kleurstelling benadrukt Ducati het sportieve karakter van de Multistrada. De rode wielen en de nieuwe modelnaamafbeelding geven de motorfiets een complete en moderne uitstraling.

De Ducati Multistrada V2 S wordt aangedreven door de Testastretta 11° tweecilindermotor van 937 cc. Met een maximumvermogen van 113 pk bij 9.000 tpm en een maximumkoppel van 98 Nm bij 6.750 tpm levert deze motor uitstekende prestaties in elke rijomstandigheid.

Ducati Hypermotard 950 RVE in nieuwe Graffiti Livery Evo

Uitmuntende motorprestaties

Naast zijn uitmuntende motorprestaties is de Multistrada V2 S uitgerust met geavanceerde elektronische functies. Met ABS Cornering, Vehicle Hold Control (VHC), Ducati Traction Control en het Ducati Brake Light-systeem biedt deze motorfiets optimale veiligheid en controle. Bovendien beschikt de Multistrada V2 S over handige functies zoals Cruise Control, Ducati Quick Shift Up & Down (DQS) en een helder 5-inch kleuren-TFT-dashboard. Met de vier beschikbare rijmodi (Sport, Touring, Urban en Enduro) kan de rijervaring worden afgestemd op verschillende rijomstandigheden.

De Multistrada-familie biedt je een breed scala aan modellen, waaronder de V2, V2 S, V4, V4 S, V4 Pikes Peak en de onlangs geïntroduceerde V4 Rally. In 2023 viert de hele Multistrada-familie haar 20-jarig jubileum. Sinds de lancering in 2003 zijn er wereldwijd meer dan 100.000 motorfietsen geproduceerd in Borgo Panigale.

De Multistrada V2 S is verkrijgbaar vanaf € 21.290,-. Er is ook een versie met een vermogen van 35 kW beschikbaar. De nieuwe kleurstelling Thrilling Black & Street Grey staat deze maand bij alle Ducati-dealers.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen