Standaard Zeelenberg Racing cursus in Spanje bij aankoop nieuwe R1!

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

PERSBERICHT YAMAHA MOTOR NEDERLAND

De YZF-R1 is een legende. Met een technologie afgeleid van de Yamaha YZR-M1 en meervoudig wereldkampioen in de MotoGP. Eénmaal rijdend op de YZF-R1, begrijpt u waarom. Het Traction Control System (TCS) van Yamaha staat bekend als één van de beste systemen, een systeem dat continu met behulp van sensoren in het voor- en achterwiel alert reageert. Zodra het achterwiel sneller gaat als het voorwiel, grijpt het TCS in door het direct aanpassen van de gasklep opening, de brandstoftoevoer en het ontstekingstijdstip. Dit alles zorgt onder alle weers- en wegomstandigheden voor meer vertrouwen. Daarnaast is het Yamaha Traction Control System ook uitschakelbaar. Mede door toepassing van een korte wielbasis, het stijve, lichtgewicht aluminium Deltabox-chassis, de meervoudig instelbare wielophanging vóór en achter en de lange swingarm heeft de YZF-R1 een geweldig tractiegevoel en superieure rijkwaliteiten. Bovengenoemde de technologieën zorgen ook voor een minder tastbaar voordeel en emotie: een motorisch geluid waar u kippenvel van krijgt!

Vanaf dinsdag 6 mei t/m dinsdag 30 september 2014: een nieuwe R1 standaard met een Zeelenberg Racing Speedweek rijvaardigheidscursus in Spanje!
In 2000 startte Zeelenberg Racing een nauwe samenwerking met Yamaha Motor Nederland, en om de inmiddels vijftien jarige samenwerking te onderstrepen start Yamaha Motor Nederland B.V. een unieke verkoopactie.

Vanaf dinsdag 6 mei t/m dinsdag 30 september 2014 krijgt de koper bij aanschaf van een nieuwe Yamaha YZF-R1 de meest exclusieve en complete rijvaardigheidscursus van dit moment, de Zeelenberg Racing Speedweek op Circuit Almeria in Zuid Spanje onder begeleiding van Wilco Zeelenberg (teammanager van tweevoudig MotoGP wereldkampioen Jorge Lorenzo en Yamaha Factory Racing), inclusief transport van de motor, vlucht en hotel en ter waarde van € 2.500,- … helemaal gratis!

Let wel, deze aanbieding geldt alleen zolang de voorraad van de Yamaha YZF-R1 en de beschikbaarheid van de Speedweek strekt en geldt niet in combinatie met andere acties of afwijkende adviesverkoopprijzen. Voor meer informatie over deze unieke aanbieding kunt u terecht bij uw Yamaha motorfietsdealer

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?