Stapperster veldrit 2021 afgelast!

Helaas heeft de off-road commissie van de AMBC Staphorst moeten besluiten de Stapperster veldrit die op 28 december verreden zou worden af te lassen. Dit is vandaag besloten na beraad met de gemeente Staphorst. Helaas is het onder de huidige aangescherpte coronaregels niet mogelijk de rit te organiseren.

Er is echter een klein lichtpuntje. De commissie probeert namelijk een nieuwe datum te plannen begin volgend jaar. Ook hiervoor zijn we voorlopig echter afhankelijk van de regels qua corona. Houd voor het laatste nieuws hieromtrent onze website en socials in de gaten.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?