Staren naar de Classic & Retro Jaarkalender 2020!

Voor de tweede keer in successie staat Classic & Retro Magazine aan de basis van een prachtige jaarkalender uit. Een grote kalender met een thema dit keer: Nederlandse racehelden én hun verhaal.

Als ie op de wc hangt, heb je dus altijd wat te lezen. En je steekt er nog wat van op ook. De kalender kost €15,99.

De kalender plus een voordelig abonnement op een van onze motormagazines?

De Classic & Retro Jaarkalender kost je niks wanneer je besluit een halfjaar abonnement te nemen op een van onze motormagazines.

Hieronder laten we je alvast de eerste twee maanden zien. In het overzicht daaronder krijg je een idee van de andere GP-helden die 2020 sieren. Het zijn onder andere Hans Spaan, Jack Middelburg en Boet van Dulmen.

Kalender of kalender in combinatie met een voordeel halfjaar abonnement bestel je op HIER

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Rijdt al heel lang motor. Is niet zo geïnteresseerd in de motor zelf, maar wel in wat-ie kan. Sterke voorkeur voor allroads, maar hypernakeds zijn ook niet te versmaden. En natuurlijk classics vanwege de techniek én de aaibaarheid. Rijdt zo'n 40.000 km per jaar. Heeft drie motoren, waarvan één woon-werk. Bezit zelf geen auto.