vrijdag 29 maart 2024

Start voorverkoop Zwarte Cross zaterdag 11:00 uur

Op zaterdag 3 november vond de inschrijving voor de crossklassen plaats. Alle zes raceklassen voor de Zwarte Cross 2019 zaten binnen 87 seconden vol. Dat betekent dat er per dag 480 deelnemers over de baan crossen. De nieuwe crossklassen dit jaar zijn de Mindervaliden- en de Krangklasse. Deze vervangen de Race del Rio en de Nek Aan Nek Race van vorig jaar.

Scherp als scheermes
Festivaldirectrice Tante Rikie spoort iedereen tot haast aan: ‘De laatste jaren vliegen de kaarten als warme broodje over de toonbank. Vorig jaar bereikten we een mijlpaal. Binnen 24 uur werd 90% van de kaarten al verkocht en ruim voor het festival waren we volledig uitverkocht. Ik raad iedereen aan om vrijdag op tijd naar bed te gaan, zodat men zaterdag om 11:00 uur zo scherp als een scheermes is. Heel veel succes gewenst, Zwarte Crossers!’

Motto 2019
Het motto van de Zwarte Cross in 2019: Niks is onmogelijk!  Volgens festivaldirectrice Tante Rikie kunnen fantasie en verbeeldingskracht alle dromen werkelijkheid maken. Tickets zijn alleen via zwartecross.nl of TicketSwap te verkrijgen.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen