maandag 4 december 2023

Stel zelf je combi samen

Het nieuwe leren Ascari jack van Difi is een combi jack voor heren én dames. Natuurlijk voorzien van verstelbare Viscotec CE protectoren op ellebogen en schouders. De diverse stretchdelen in het jack en de 3D-mesh zones in de voering zorgen voor een comfortabel gevoel. De ventilatieritsen aan de voor- en achterzijde komen goed van pas tijdens de warmere dagen.

Door de korte en lange verbindingsrits, is het Ascari jack gemakkelijk vast te maken aan de Difi Qatar broek. De in hoogte verstelbare CE protectie op de knieën en foam-shock-absober op de heup ontbreken natuurlijk niet op deze broek. Daarnaast zijn de extra gevoelige delen, zoals zitvlak en knieën, zijn voorzien van dubbel leer.

Het DIFI Ascari jack is verkrijgbaar in zwart/wit, zwart/zilver/wit en zwart/rood/wit, in de damesmaten 36-46 en herenmaten 48-60.  De Qatar broek is verkrijgbaar in de kleur zwart/wit, in de damesmaten 36-46 en herenmaten 46-60, 25-30, 98-114.

Jack: 289,95 euro
Broek: 229,95 euro

Meer info www.motoport.nl

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

MIS NIETS MEER
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Krijg als eerste alle nieuwsupdates en exclusieve artikelen direct in je inbox..
INSCHRIJVEN
Probeer het maar, je kunt altijd opzeggen onderaan een mailing.
close-link
KRIJG ALS EERSTE ALLE NIEUWSUPDATES. SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.
INSCHRIJVEN
close-image