Stel zelf je combi samen

Het nieuwe leren Ascari jack van Difi is een combi jack voor heren én dames. Natuurlijk voorzien van verstelbare Viscotec CE protectoren op ellebogen en schouders. De diverse stretchdelen in het jack en de 3D-mesh zones in de voering zorgen voor een comfortabel gevoel. De ventilatieritsen aan de voor- en achterzijde komen goed van pas tijdens de warmere dagen.

Door de korte en lange verbindingsrits, is het Ascari jack gemakkelijk vast te maken aan de Difi Qatar broek. De in hoogte verstelbare CE protectie op de knieën en foam-shock-absober op de heup ontbreken natuurlijk niet op deze broek. Daarnaast zijn de extra gevoelige delen, zoals zitvlak en knieën, zijn voorzien van dubbel leer.

Het DIFI Ascari jack is verkrijgbaar in zwart/wit, zwart/zilver/wit en zwart/rood/wit, in de damesmaten 36-46 en herenmaten 48-60.  De Qatar broek is verkrijgbaar in de kleur zwart/wit, in de damesmaten 36-46 en herenmaten 46-60, 25-30, 98-114.

Jack: 289,95 euro
Broek: 229,95 euro

Meer info www.motoport.nl

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.