donderdag 25 april 2024

Steun net als Yamaha Riders for Health in 2023

In 2022, het eerste jaar van het driejarig partnerschap met Riders for Health, richtte Yamaha zich op het ondersteunen van het Gambia-programma van de organisatie. Het team had dringend behoefte aan vervanging van een verouderde vloot AG100-motorfietsen die worden gebruikt om betrouwbaar vervoer te bieden aan gezondheidswerkers die zorg leveren in afgelegen gebieden.

Tegen het einde van het jaar kon Riders for Health voor Gambia 16 nieuwe AG100’s kopen met het ingezamelde geld. Nu deze motoren onderweg zijn naar Gambia, willen Riders for Health en Yamaha iedereen bedanken die heeft deelgenomen en dit mogelijk heeft gemaakt!

Nieuwe e-bike: Yamaha lanceert Booster line up

Donatie van Yamaha AG100’s

In 2023 blijft Yamaha fondsen werven voor het Riders for Health, omdat de vervanging van de verouderende AG100-vloot hun meest urgente doel blijft. Yamaha heeft besloten de activiteit van dit jaar af te trappen door 16 AG100’s te doneren.

Spannende Yamaha-ervaringen en -memorabilia

Bovenop deze donatie van motorfietsen zal Yamaha spannende items aanbieden om nog meer geld in te zamelen voor het project.

Motorliefhebbers kunnen meedoen aan prijstrekkingen en veilingen waarbij ze kans maken op Yamaha-items, waaronder speciale gastenkaarten voor WorldSBK- en MXGP-races in heel Europa, plus zeer speciale WorldSBK- en MXGP-race-memorabilia.

De veilingen en prijstrekkingen worden georganiseerd door Two Wheels for Life, de Britse tak van Riders for Health die zich bezighoudt met fondsenwerving. Bekijk het aanbod op de website van Yamaha Motor for Riders.

Ténéré 40e verjaardag

Riders for Health gaat samen met Yamaha op tournee om de 40e verjaardag van de Ténéré te vieren tijdens verschillende Ténéré Spirit-evenementen in Europa, die in juni van start gaan. De evenementenkalender voor de 40e verjaardag van de Ténéré Spirit wordt binnenkort bekendgemaakt op de website van Yamaha.

Yamaha Ténéré World Raid Team titelpartner

Riders for Health blijft titelpartner van het Yamaha Ténéré World Raid Team, dat net heeft deelgenomen aan de Morocco Desert Challenge en later dit jaar opnieuw zal deelnemen aan de Africa Eco Race.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen