maandag 25 september 2023

Stichting Circuit Oldebroek ontwaakt uit winterslaap

Voorzitter Henri Bekenkamp schudt zijn hoofd als hij naar buiten kijkt. De regen tikt gestaag tegen de ramen en de voorspellingen voor de rest van de dag zijn ook niet best. Gelukkig is een trouwe schare vrijwilligers druk in de weer. “Onlangs hebben we tijdens onze nieuwjaarsreceptie twee vrijwilligers in het zonnetje gezet omdat zij zich al 25 jaar inzetten voor onze stichting, fantastisch toch?! Stefan Doorneweerd en André Bekenkamp groeiden vlakbij de crossbaan op en waren van jongs af aan betrokken tijdens onze evenementen”

Nu er is gestart met de opbouw van het circuit, kan er vooruit worden gekeken naar de evenementen, die ook dit jaar meer zullen behelzen dan enkel motocross. Vrijdag 25 maart zal er in de grote feesttent een muziekfestijn plaatsvinden met diverse Nederlandstalige artiesten. Zaterdag 19 maart komen de KNMV jeugdrijders naar circuit “de Bargen”. Het beloofd een bomvol programma te gaan worden, waarin er ook ruimte is vrijgemaakt voor een clubklasse. Voor deze (solo) clubklasse zijn nog steeds startplaatsen beschikbaar. Inschrijving verloopt via onze website!

Zaterdag 26 maart is het de beurt aan de ONK Zijspancross en Quads. Met name in de zijspanklasse kan het publiek een internationaal sterk veld verwachten. Veel teams zullen in de wedstrijd op het Oldebroekse zand een ideale voorbereiding treffen voor de start van het WK Zijspancross, die enkele weken plaats vindt in het Brabantse Oss.

Naast de zijspannen en Quads komen ook de nationalen MX1 en MX2 rijders in actie. Omdat Stichting Circuit Oldebroek de zijspansport een warm hart toedraagt wordt er ook een clubklasse zijspancross gehouden. Ook voor deze klasse zijn nog startbewijzen beschikbaar. Ook hier verloopt inschrijving via de website.

Kijk voor al het laatste nieuws, info over de wedstrijden en inschrijfformulieren voor de clubklasse op: www.stichtingcircuitoldebroek.nl

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

MIS NIETS MEER
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Krijg als eerste alle nieuwsupdates en exclusieve artikelen direct in je inbox..
INSCHRIJVEN
Probeer het maar, je kunt altijd opzeggen onderaan een mailing.
close-link
KRIJG ALS EERSTE ALLE NIEUWSUPDATES. SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.
INSCHRIJVEN
close-image