Stoute Cross viert jubileum

De tiende editie van de Stoute Cross wordt een bijzondere. En daarom is de inschrijving al gepland op 31 mei zodat deelnemers ruim de tijd hebben voor de feestelijke voorbereiding. Het evenement zelf zal namelijk pas plaatsvinden op 20 en 21 september. Bij de tiende versie van het evenement zullen vele oudgedienden van de afgelopen edities de revue passeren, waarbij de nadruk op lokale en regionale taleneten ligt.

Toen de eerste legale versie in 2004 werd gehouden, in de stromende regen, kon niemand vermoeden dat het evenement zou uitgroeien tot een heus familiefestival. De Stoute Cross is en blijft echter vooral een gebeuren waar het crossen met auto’s, motoren en ander gemotoriseerd vervoer de boventoon voert. Nieuw dit jaar is de toevoeging van de Grasbaanrace.

Om de deelnemers optimaal de tijd te geven om hun creaties in orde te maken, is de inschrijving vervroegd naar vrijdag 31 mei. Dan kan tussen 18.00 en 21.00 uur de deelname worden zeker gesteld bij Café De Viersprong, Brinkersweg 41 in Nunspeet. Kom op tijd want ook dit jaar geldt weer vol= vol. Deelname kost voor alle auto- en motorklassen 50 euro, voor de brommerklasse geldt een tarief van 25 euro. De eerste tien inschrijvers hoeven geen inschrijfgeld te betalen. De deelnamekosten zijn inclusief twee toegangskaarten voor de gehele Cross.

Om de feestelijke editie te benadrukken, zal de organisatie dit jaar extra letten op de uitdossing van de voertuigen. Meer informatie is te vinden op: www.stoutecross.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.