Yamaha Star Motorcycles Bolt

Nog even exclusief voor de Amerikaanse markt, maar wie weet kan dat veranderen dankzij deze Yamaha Bolt. Onder de naam Star Motorcycles brengt het merk een op en top Amerikaans model. Het is ook niet moeilijk te raden waar Yamaha het idee vandaan heeft, maar imitatie is nog steeds het beste compliment.

De Bolt is een nieuwe bobberachtige motor op basis van het blok van de Midnight Star. En net als die motoren is de Bolt dus ook voornamelijk minimalistisch en spartaans, maar met details! Noem het maar op, het is een klassieker dus die vol zit met klassieke kenmerken.

En er zijn twee versies, de standaard Bolt en de Bolt R, waarbij de laatste is uitgerust met goudkleurige en instelbare veerelementen en een iets aangepast.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?