Supermoto Nederasselt

Supermotofanaat? Hypermotardfan? Dan zit je 10 juni goed in Nederasselt als daar een speciaal Supermoto/Hypermotardevenement wordt gehouden. Het is geen race, maar gewoon een leuk evenement waarin elk die dat wil zijn supermoto kan uitlaten.

Speciaal voor Hypermotoardeigenaars is er een speciale Hyperklasse ,waarin je je met gelijkgestemden kunt uitleven op een hiervoor ingerichte baan. Om het evenement nog meer luister bij te zetten is voorafgaand nog de Nacht van Asselt, die naar alle waarschijnlijkheid zo indrukwekkend wordt als de naam doet vermoeden. Voor meer informatie en inschrijving: www.overasselt-events.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?