TT festival ook op zaterdag

Eind maart werden de eerste namen voor het TT festival al gepresenteerd, maar inmiddels is de gehele line-up rond! Uniek aan het geheel is dat de organisatie er voor heeft gekozen om dit jaar óók… op de zaterdag te programmeren. Voor het eerst in de historie duurt het TT festival dus een dag langer. De omvang van het festival groeit niet alleen in dagen, maar ook in podia. In de TT-nacht zijn er maar liefst negen podia in de binnenstad van Assen.

Programma De programmering biedt voor ieder wat wils. Op de woensdagavond, Popwoensdag, start het TT-festival met vijf podia. Gers Pardoel (foto), The Memphis Maniacs, Pappa Di Grazzi, Soulchain, King of the World en vele anderen gaan spelen op de diverse podia in het centrum van Assen. De gehele programmering is te vinden op onze website www.tt-festival.nl.

Foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.