Touratech F650 Sertaõ

Met de Sertaõ komt BMW na een korte afwezigheid weer terug met hun kleine ééncilinder. Dit vond Touratech zó leuk dat ze er maar gelijk een special van hebben gemaakt. Uiteraard met allerlei heel mooie glimmende Touratech-onderdelen.

De motor is voorzien van valbeugels voor de zijkant, valbeugels voor het motorblok, een verstelbare tanktas, een dubbele dertig liter grote kofferset, xenoonverlichting, mistlampen, een topkoffer, een GPS-houder, zijstandaard ‘voet’, verstelbare ruithouder, steenslagvanger, koplampbescherming, hitteschild, kettingbescherming, hielplaten, ABS-sensor bescherming voor en achter, voorspatbord, voorvorkbescherming, middenbok, voetsteunkit,  radiateurbescherming, handkappen en stuurrisers.

We vragen ons af of ze er nog een motor voor nodig hebben gehad en niet genoeg hadden aan een blok en wielen… Hoe dan ook is er keus genoeg. Uiteraard terug te vinden in de Touratech-catalogus.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.