13 C
Nederland
dinsdag 28 juni 2022

Touratech F650 Sertaõ

Met de Sertaõ komt BMW na een korte afwezigheid weer terug met hun kleine ééncilinder. Dit vond Touratech zó leuk dat ze er maar gelijk een special van hebben gemaakt. Uiteraard met allerlei heel mooie glimmende Touratech-onderdelen.

De motor is voorzien van valbeugels voor de zijkant, valbeugels voor het motorblok, een verstelbare tanktas, een dubbele dertig liter grote kofferset, xenoonverlichting, mistlampen, een topkoffer, een GPS-houder, zijstandaard ‘voet’, verstelbare ruithouder, steenslagvanger, koplampbescherming, hitteschild, kettingbescherming, hielplaten, ABS-sensor bescherming voor en achter, voorspatbord, voorvorkbescherming, middenbok, voetsteunkit,  radiateurbescherming, handkappen en stuurrisers.

We vragen ons af of ze er nog een motor voor nodig hebben gehad en niet genoeg hadden aan een blok en wielen… Hoe dan ook is er keus genoeg. Uiteraard terug te vinden in de Touratech-catalogus.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Vorig artikelBoek over Tubbergen
Volgend artikelSupermoto Nederasselt

Gerelateerde artikelen