Superpole OPEN DAG 27 MEI 10.00-17.00

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

Op deze dag is er van alles te beleven:

Van 12.00 tot 17.00 uur is er een testbank voor motoren aanwezig waar je al voor 20 euro met je eigen motor op kunt. Van 10.00 tot 14.00 uur demonstratie van de airbrusher JVG Airbrush. Er worden 3 trail demo’s gegeven. Allerlei motoren met een op maat gemaakt Superpole uitlaat systeem. Ook zijn er motoren met een Superpole uitlaatsysteem van coureurs die wij sponsoren.

Motorclubs zijn aanwezig, waar je gezellig mee kunt kletsen over hun ervaringen, trips en motoruitjes en waar je natuurlijk lid van kunt worden.

We monteren ter plekke motor accessoires en uitlaten. Kraampjes met hoge kortingen op alle accessoires.

Maak deze dag een afspraak voor onderhoud motor en profiteer van de kortingen en gunstige tarieven.

Een verkeersschool is aanwezig waar je je kunt aanmelden voor het halen van oa een motorrijbewijs.

Een kraam met o.a. overheerlijke broodjes hamburger.

Gratis koffie/thee/cake/hapjes en frisdrank.

Gratis loterij met mooie prijzen.

 

Kom langs op deze feestelijke dag waar je alleen maar kunt slagen! 

Een deel van de opbrengst van deze dag gaat naar KIKA.

WWW.SUPERPOLE.NL 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?