De Puniets pak winnen? Voor het goede doel!

Altijd al een REV’IT-pak van Randy de Puniet gewild? Waar nog mee geracet is ook, hé! De Puniet veilt het pak dat hij droeg tijdens de Grand Prix van Valencia in 2013 voor de stichting Peace & Sport, dat zich inzet voor wereldvrede met sport als leidraad.

De Puniet is als Fransman betrokken geraakt bij de Monegaskische organisatie en heeft nu dus zijn racepak – inclusief handtekening – aangeboden als veilingstuk. De veilig zelf begint op 9 maart om 13u, hoeveel het pak op moet brengen is even afwachten.

Overigens is De Puniet sinds zijn laatste MotoGP-optreden in 2013 opnieuw betrokken bij de koningsklasse, want de Parijsenaar is inmiddels testcoureur voor het nieuwe KTM MotoGP-fabrieksteam. Dus wellicht zien we die nummer 14 van hem in de toekomst wel weer in de MotoGP verschijnen.

Bieden op het pak doe je hier trouwens. Happy bidding!

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.