13 C
Nederland
zondag 25 september 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

De Puniets pak winnen? Voor het goede doel!

Altijd al een REV’IT-pak van Randy de Puniet gewild? Waar nog mee geracet is ook, hé! De Puniet veilt het pak dat hij droeg tijdens de Grand Prix van Valencia in 2013 voor de stichting Peace & Sport, dat zich inzet voor wereldvrede met sport als leidraad.

De Puniet is als Fransman betrokken geraakt bij de Monegaskische organisatie en heeft nu dus zijn racepak – inclusief handtekening – aangeboden als veilingstuk. De veilig zelf begint op 9 maart om 13u, hoeveel het pak op moet brengen is even afwachten.

Overigens is De Puniet sinds zijn laatste MotoGP-optreden in 2013 opnieuw betrokken bij de koningsklasse, want de Parijsenaar is inmiddels testcoureur voor het nieuwe KTM MotoGP-fabrieksteam. Dus wellicht zien we die nummer 14 van hem in de toekomst wel weer in de MotoGP verschijnen.

Bieden op het pak doe je hier trouwens. Happy bidding!

 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen